Dubbel gevoel
Blijf op de hoogte en volg Cindy
06 December 2007 | Ghana, Accra
Hallo lieve mensen allemaal,
Ken je dat gevoel dat je blij bent om iets, maar langs de andere kant ook superdown bent voor datgene wat er gaat gebeuren? Dat gevoel heb ik nu! Vorige keer liet ik jullie weten dat ik hier misschien 2 weken langer zou blijven…Dit plan gaat jammer genoeg niet door! Dus kom ik gewoon op 23 december terug naar huis! Daar zit mijn dubbel gevoel dus…Langs de ene kant ben ik superblij dat ik iedereen ga terugzien, maar langs de andere kant had ik hier toch graag nog wat langer gebleven…Om de feestdagen hier door te brengen en om nog wat te zien van het ozo geweldige Ghana!
Nu moet alles allemaal zo snel gebeuren…Vrijdag gaan we nog een keertje naar Ho om te gaan zwemmen! We moeten nog heel wat aan kant zetten van de container…Volgende week vertrekken we nog voor een kleine week naar Kumasi en Takoradi…Dan nog eens een keertje vlechten laten leggen, zodat ik terugkom met een Afrikaans kapsel..En dan zullen onze 3 maanden erop zitten!
En dan nu een beetje beter nieuws…Vorig weekend ben ik samen met Linde en Nicolas naar Ada Foah geweest! ZALIG weekendje! Aangekomen in Ada Foah zijn we met een bootje naar ons hotel gebracht…Stel u voor: snikheet, prachtige uitzichten en een brakende bootman! Meneer voelde zich niet erg lekker op een gegeven moment en liet zich onbeschaamd eventjes over het bootje hangen…Super gezellig, niet dus! De uitzichten daarentegen waren adembenemend mooi…Lang uitgerekte stranden; palmbomen; Volta meer aan de ene kant, zee aan de andere kant;...Echt WAUW!
’s Avonds zijn we op zoek gegaan naar zeeschildpadden...Niet zo van die kleine schildpadjes, maar echt REUZEgrote schildpadden...Kunnen wel 1 meter 78 cm lang worden! Na een paar serieuze wandelingen, zonder resultaat weliswaar, toch maar in ons bedje gekropen...De volgende dag stond er op het programma: zon, zee, strand en relaxen!
’s Avonds weer op schildpaddenzoektocht gegaan, maar weer zonder resultaat! We hebben wel 2 grote en 2 kleine dode schildpadden gezien...Die waren allemaal aangespoeld op het strand! Zielig, maar langs de andere kant hebben we toch schildpadden kunnen zien!
Volgende week geven we nog 1 weekje stage en dan zit het erop...De stage verloopt nu trouwens supergoed omdat we al onze materialen bij ons hebben! We hebben een materialenbieb ingericht in het huis...Deze zal hier voor de volgende meisjes blijven!
We werken nu echt in groepen in de kleuterschool...We hebben telkens 2 hoofdgroepen en dan 1 keuzegroepje dat we gedurende heel de dag blijven aanbieden! Echt leuk!
Voor de rest is alles hier nog steeds zoals in de vorige verslagen he...Fantastisch! Dit verslag zal misschien mijn laatste verslag zijn vanuit Ghana, maar ik laat zeker nog iets weten als ik terug in het koude Belgie ben!
Aan allemaal een hele dikke knuffel (Binnenkort krijg je hem in levende lijven) en een dikke kus!
Cindy
Cindy
06 December 2007 - 16:53
Mama:
Het is je echt wel goed meegevallen,ook voor ons een fijn gevoel.Stel je voor dat je heimwee zou hebben,dan is het voor ons ook slikken. Jammer ja dat je niet kan blijven,we hadden het je echt gegunt.Verder alles goed hier,en nu aftellen eh. Nog efkes genieten maar.
dikke knuffel van jouw mama xxxxxxx -
06 December 2007 - 16:56
Annelies:
Hoi Cindy!
Super jammer dat je niet langer kan blijven, ik weet door je verslagen te lezen dat langer blijven je echt goed zou doen! Maar het is nu zo, en nu kan je sneller al je verhalen vertellen, ik ben er heel benieuwd naar en wil ook zo snel mogelijk alle foto's zien! (Je zal hier wel eerst terug op je pootjes terecht moeten komen, een beetje 'aclimatiseren', ik gun je die rust echt, maar zal toch dringend alles willen weten!) Ik zei het al een paar keer.. ben jaloers, heb dikwijls spijt gehad dat ik niet ginder zit!
Geniet van de volgende dagen, en draag dat genot hier aub ook mee, zodat ik er mee van kan genieten!
Dikke zoen, Annelies -
06 December 2007 - 19:28
Linda:
Jammer, Cindy. Maar alla, Ghana loopt niet weg.
Wij gaan dus zelf moeten ontdekken wat jullie hebben gedaan, maar zo te lezen is het een hele boel.
Geniet nog. En, ja, je zal je hier nog serieus moeten aanpassen. Misschien zal je die twee weken in België nog kunnen gebruiken. -
07 December 2007 - 14:57
Papa:
het is inderdaad spijtig dat je niet langer kunt blijven, maar, hier in het winderig belgie is het ook wel plezierig.
in ieder geval geniet van alles en nog wat ginder en niet te veel verdrietig zijn, wie weet gaat je in de toekomst nog wel eens op vakantie om alle vriendjes van ginder nog eens te begroeten. wij horen nog wel iets van u. vele dikke zoenen en zijt wel voorzichtig hé
papa en ingrid -
08 December 2007 - 18:24
Mama Van Sara Sg:
kheb met plezier je verslagen gelezen iedere keer als sara zei dat er weer eentje was gepost...Geniet nog met volle teugen, sla alle herinneringen goed op zodat ze daar voor eeuwig blijven zitten!!! Dikke knuffel Kitty -
09 December 2007 - 14:04
Ingrid:
Hey Cindy,
Een driemaandenavontuur ... bangelijk hé !
En je hebt nog 14 dagen, in vergelijking niet veel maar als je bedenkt dat dat in principe de tijd is dat iemand met vakantie gaat ... je begrijpt wel wat ik bedoel. Maak er het beste van !
Afscheid nemen, het zal ni gemakkelijk zijn maar weet dat ze jou daar zeker niet zullen vergeten EN ...
dat wij wel heel blij zullen zijn als je terug bent !
Hou je taai en alvast een lieve knuffel. -
10 December 2007 - 21:18
Juf Annick:
Hé cindy, ik heb steeds genoten van je verslagen en ik was best jaloers dat ik in 'mijn tijd' dat niet kon tijdens mijn opleiding. Je zal vast en zeker nu veel sterker staan om de kinderen in jouw klas te kunnen begeleiden met al die ervaring, groetjes en tot binnekort collega -
11 December 2007 - 20:37
Goergette:
Nog even genieten en dan weer terug thuis die 2 weken dat je niet kunt blijven zal je nog weleens over doen zeker want je hebt de kriebels te pakken he?
Dus tot je weer in het land bent nog de groetjes van ons alle